Afbeelding

Nieuwjaarsduik Hemelrijk in zwembad

Algemeen 44 keer gelezen
VOLKEL - De Nieuwjaarduik morgenmiddag om klokslag 15.00 uur bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel gaat hoe dan ook door! Vanwege de veiligheid is wel gekozen voor een alternatieve koude plons: in een zwembad en een heuse tobbedansbaan!

[image=124101]

De plas is op dit moment overal dicht gevroren. Wanneer er nu een deel van de plas opengemaakt zou worden, blijft het risico op ijsresten volgens de organisatie te groot. Vanwege de veiligheid heeft Hemelrijk er daarom voor gekozen om een zwembad en een tobbedansbaan te plaatsen zodat de ijskoude plons hoe dan ook door kan gaan. Weliswaar anders dan in voorgaande jaren, maar zeker niet minder leuk!
Na de duik vindt om 16.00 uur in Zeeroversland bij de Winter Wonder Bar het Grote Prijzenfestijn plaats. Hierbij zijn maar liefst 27 prijzen te winnen waaronder een Ipod Nano, Ipod Shuffle en een Nintendo Wii! Abonnementhouders mogen per persoon een gratis introducé meenemen. Ook trakteert Hemelrijk alle bezoekers tijdens de Nieuwjaarsduik op gratis oliebollen én friet. Alle helden met een nat pak krijgen zoals beloofd een persoonlijk duikcertificaat, de felbegeerde Unox muts én gratis glühwein uitgereikt.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant