Afbeelding

40-jarig feest buurtvereniging Heufkens

Algemeen 1.123 keer gelezen

UDEN | Dit jaar viert de buurtvereniging Heufkens haar 40-jaar bestaan. De oorspronkelijke datum was 23 januari, maar door corona kan het feestje pas op 24 september gevierd worden. 

Een aantal bewoners van de woonwijk Heufkens heeft in het voorjaar van 1981 een buurtvereniging opgericht. Doel was om gezamenlijk te kunnen opkomen voor elkaars (woon) belangen en om leuke en gezellige activiteiten te organiseren in de nieuwe wijk van voornamelijk jongen gezinnen. “We gaan het jubileum groots vieren op de vertrouwde omgeving van de Otterbult”, laat de buurtvereniging weten. “Daar zal dan een grote tent staan en voor de jeugd staan er diverse speeltoestellen opgesteld.”

Oud-leden
De buurtvereniging wil ook haar oud-leden en oud-bewoners weer graag terugzien. Daar worden ook onder gerekend degenen die als kind of jongere op Heufkens hebben gewoond. De organisatie wil graag weten wie van de oud-leden en oud-bewoners er van plan is om te komen op de receptie op zaterdag 24 september van 13.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn zij ook welkom op de barbecue en de feestavond. Wel wordt daarvoor een vergoeding gevraagd van 22,50 euro per persoon. Belangstellenden wordt verzocht om het bedrag voor 4 augustus over te maken op bankrekeningnummer NL93RABO0171504178 t.n.v Buurt Vereniging Heufkens. Aanmelden kan tot en met 4 augustus via buurtverenigingheufkens@gmail.com. Onder vermelding het oude adres, het aantal personen en wanneer je komt.

Uit de krant