Afbeelding

Laatste loodjes voor bestuur Trap-in

Algemeen 872 keer gelezen

UDEN | Het bestuur van de Trap-in maakt zich momenteel op voor de 48e editie van de jaarlijkse Trap-in, die dit jaar wordt verreden op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag. Sinds 1974 organiseert de Trap-in een feestelijke sponsorfietstocht van maximaal 50 kilometer met om de 5 kilometer een post met meestal muziek, een hapje en een drankje. 

Nieuw dit jaar is dat u bij de start ook kunt betalen met de pin en de QR code en met de pin bij de pannenkoekenpost, die dit jaar wordt opgebouwd op het terrein aan de Peelstraat 6 in Vorstenbosch. De opbrengst gaat in zijn geheel naar vijftien kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Tot in de puntjes
Achter de schermen wordt door de organisatie hard gewerkt om alles op orde te krijgen en tot in de puntjes te regelen. Zo waren afgelopen week in de zaal van Eigen Herd ruim zestig vrijwilligers, zoals de stempelaars, de mensen van de attracties, de verkeersbegeleiders en de opbouwers, aanwezig om tijdens de medewerkersbijeenkomst de laatste informatie te ontvangen over de route. De route loopt dit jaar door bos en hei via Mariaheide, Vorstenbosch en Nistelrode. Iedereen kan starten op de Markt in Uden van 10.00 tot 13.00 uur en bij het Muziekhuis in Volkel van 10.30 tot 12.30 uur. Een deelnemerskaart kost 5 euro en een gezinskaart 15 euro voor gezinnen, ongeacht het aantal kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op trap-in.nl.

Uit de krant