Bij Iduna werd gewerkt aan de merken Pastunette, Nickey Nobel en Rebelle.
Bij Iduna werd gewerkt aan de merken Pastunette, Nickey Nobel en Rebelle. Foto:

Oproep voor reünie oud-medewerkers Iduna

Historie 1.139 keer gelezen

UDEN | Jolanda Bax-Bakker en JanWillem Brons doen een oproep aan alle oud-medewerkers van Iduna voor een reünie in de maand juni.

Ze laten weten: “Herinner je je nog die dagen bij Iduna, waar we werkten aan de prachtige merken Pastunette, Nickey Nobel en Rebelle? Vanaf 1950 tot 2003 was Iduna niet alleen een plek waar we werkten, maar ook waar vriendschappen werden gesmeed en herinneringen werden gemaakt die een leven lang meegaan. Als voormalige medewerkers van Iduna, willen we deze kostbare herinneringen opnieuw tot leven brengen en daarom kondigen we met veel enthousiasme een speciale reünie aan voor alle oud-medewerkers van Iduna. Het wordt een middag van hereniging, herinneringen en het delen van verhalen over onze tijd bij Iduna.”

Aanmelden
Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de reünie. “Of je nu werkte in de productie, marketing, administratie of een andere afdeling, jouw aanwezigheid zal onze reünie compleet maken. De dag zal ergens in juni gepland worden, vanaf 14.00 uur. De locatie wordt nog bepaald. Wanneer je belangstelling hebt, kan je dit bevestigen door een e-mail te sturen naar reunie-iduna@emelte.nl. “Als je contact hebt met andere oud-collega’s van Iduna, moedigen we je aan om deze uitnodiging met hen te delen, zodat we een zo groot mogelijke groep kunnen verzamelen. Laten we samen terugkijken op onze tijd bij Iduna en genieten van een middag vol nostalgie en gezelligheid. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien!”

Bij Iduna werd gewerkt aan de merken Pastunette, Nickey Nobel en Rebelle.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant