Tijdens de reis bezoek je een uitgebreide kerstmarkt (foto: Ad van de Graaf)
Tijdens de reis bezoek je een uitgebreide kerstmarkt (foto: Ad van de Graaf) Foto: Ad van de Graaf

Tweedaagse kerstreis naar Duitsland met Seniorenbelang

Algemeen 624 keer gelezen

UDEN | Seniorenbelang Uden biedt een tweedaagse Kerstreis aan. De reis gaat naar het barokke kastelencomplex Corvey in Höxter dat slechts één weekend per jaar wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstevenement, met een uitgebreide kerstmarkt.

Naast Schloss Corvey ligt het Weinhaus, dat ook bezocht kan worden om te proeven van een lokale specialiteit. Je verblijft in Waldhotel Bärenstein, waar ook gedineerd wordt. 's Avonds ben je vrij om te genieten van de vele faciliteiten van het hotel, waaronder gratis stoombad en sauna. Zondag vertrekt de groep na het ontbijt naar het schilderachtige Soest (Dui). Ook hier ga je de kerstmarkt bezoeken en dwalen door de straten met historische vakwerkhuizen.

Op zaterdag 1 december vertrekt de bus om 8.00 uur op de Leeuweriksweg tegenover het politiebureau. Op zondag 2 december begint de dag met ontbijt in het hotel. Om 11.00 uur vertrekt de bus naar Soest. Bij verblijf in een tweepersoonskamer zijn de kosten inclusief, busvervoer, toegang Schloss Corvey, 1 overnachting met ontbijt en diner als volgt: tussen de 46-50 deelnemers zijn de kosten 99 euro, voor niet leden is dit 109 euro. Tussen de 41-45 deelnemers zijn de kosten 105 euro, voor niet leden is dit 114 euro. Er is een beperkt aantal 1-persoonskamers, toeslag hiervoor is 29 euro.

Het inschrijfformulier vind je in de hal van Eigen Herd, dat je na invulling in de brievenbus van Seniorenbelang Uden deponeert. Inschrijven kan tot maandag 1 oktober. Verdere informatie: Joke Verhofstadt, (0413 25 66 17) of Wim Uijtdewilligen, (0413 26 02 54).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant