Drukte tijdens Fabulous 90's
Drukte tijdens Fabulous 90's

Indoor festival Fabulous 90's keert na jaren terug naar Uden

Algemeen 2.565 keer gelezen

UDEN | Het festival Fabulous 90's keert terug naar Uden. Op welke plek en wanneer precies maakt de organisatie later bekend.

Nog geen drie jaar geleden waren de feesten van Fabulous 90's een begrip in Uden. Sommige edities waren met 2500 man steevast uitverkocht. Grote artiesten uit de jaren negentig op het podium en de Udense tennishal werd voor één avond omgebouwd tot een waar indoor Festival terrein. Toen de tennishal een andere bestemming kreeg, werd gezocht naar een nieuwe locatie binnen Uden. Tevergeefs zo bleek, want geen andere locatie in Uden kon de grote aantallen hosten.

Organisator Hans Heeren beschrijft hoe hij door de jaren heen vele berichten via social media kreeg met de vraag of er ooit nog zo'n mooi feest in Uden zou komen. "Dan kreeg ik toch altijd wel een zuur gevoel in mijn maag, omdat ik zag hoe veel mensen graag een vervolg wilde, maar ik kon het ze op dat moment realistisch gezien niet geven. We hebben een aantal jaren nu gezworven rondom Uden bij andere gemeenten" vertelt Hans. De Noordkade in Veghel kregen we tot de nok vol, de Time-out in Gemert ging op zijn kop. Maar dat knagende gevoel bleef er. Eind vorig jaar zaten we bij elkaar en zeiden we tegen elkaar: 'Eigenlijk willen we terug naar Uden'." Dat gaat nu gebeuren. Houd de Facebookpagina van Fabulous 90's in de gaten voor updates.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant