Afbeelding

Hokazo-Nieuws: word vriend van Hokazo

Algemeen 261 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo roept het dierenopvangcentrum op om 'Vriend van Hokazo' te worden. Ook stelt het asieldier van de week zich voor. Deze week is dat Judy.

Vindt u ook dat alle dieren recht hebben op een goede verzorging en liefdevolle opvang? Ondersteun Dierenopvangcentrum Hokazo dan door 'Vriend van Hokazo' te worden! Vanaf 5 euro per maand kunnen geïnteresseerden al meedoen. De bijdrage komt volledig ten goede aan de dieren en wordt gebruikt voor het betalen van onder andere voer, kattengrit, medicijnen en de dierenarts. Dankzij de steun van de Vrienden van Hokazo zijn al honderden honden en katten gered! Aanmelden kan via www.hokazo.nl.

Asieldier van de week
Asieldier van deze week is Judy. Ze is zes maanden oud en wacht al best lang op haar gouden mandje. Het valt ook niet mee voor katjes zoals zij, net geen kitten meer, maar ook nog geen volwassen kat. Ze is wat verlegen, dus mensen moeten net wat meer moeite doen. Tegenwoordig laat ze zich wel voorzichtig aaien. Bij soortgenootjes voelt Judy zich veilig en ze houdt ervan om lekker samen te spelen. Ze zoekt een rustig thuis. Meer info op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant