Skunk kampioen! Proficiat (Foto's Theo de Vrede)
Skunk kampioen! Proficiat (Foto's Theo de Vrede) Skunk kampioen! Proficiat (Foto's Theo de Vrede)

Heren Skunk vieren kampioenschap

Sport 48 keer gelezen

WEERT-  Met veel meegereisde supporters moest Skunk het laatste klusje van dit jaar klaren: het kampioenschap binnenhalen. Twee sets waren daarvoor voldoende. Alleen VC Weert kon nog roet in het eten gooien. Door fel spel wist Skunk de eerste twee sets te winnen en kon het kampioenschap gevierd worden! Setstanden: 25-17, 25-20, 25-19,25-27

Weert streed nog tegen degradatie en moest om niet direct te degraderen een paar punten pakken, er kon dus op een gedreven tegenstander worden gerekend. Skunk was echter beter en kon met niet het hoogste niveau toch gemakkelijk voorblijven. Nadat de eerste twee sets binnen waren gehaald konden de Veghelaren gaan vieren dat het kampioen was. De sets erop was er voor Skunk niks meer te halen en kon het vrijuit spelen. Set drie werd nog ruim gewonnen, set vier net niet.


Door dit kampioenschap promoveert Skunk voor de tweede keer op een rij. Komend jaar mogen de Veghelse mannen zich voor het eerst in de clubgeschiedenis gaan vertonen in de landelijke tweede divisie. "Een divisie waar de mannen in thuis horen" aldus aanvoerder Frank van de Nieuwenhuijzen. Als je ziet hoe makkelijk het dit seizoen bij vlagen ging dan zijn we opnieuw toe aan een niveau hoger. Skunk kan zich nu gaan voorbereiden op het komend seizoen, en zal er een constanter niveau moeten worden neergezet om ook in de tweede divisie goed te presteren.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant