Afbeelding

Vechtsportgala Heesch steeds populairder

Sport 6 keer gelezen
OSS – Vechtsportliefhebbers opgelet: de HEAT Fighting Championships worden zondag 21 februari gehouden in Cultuureel Centrum de Pas in Heesch.

[image=124740]

Het is de vierde keer dat De Pas in het teken staat van het K-1 en Mixed Martial Arts (MMA)-toernooi. Ook deze keer doen diverse sporters uit Oss en omgeving mee. De organisatie kreeg afgelopen jaar veel complimenten. Het toernooi leeft onder het publiek. “De regionale deelnemers helpen mee aan de populariteit van deze harde, maar eerlijke sport”, zegt organisator Wiggert Meerman. “Het evenement en de sport is bekender geworden. We bekijken de mogelijkheden om het toernooi vaker te organiseren, maar moeten daar nog afspraken over maken.”

[image=124739]

Titanen

Diverse grootheden betreden eind februari de ring. Een van hen is Jordy Peute, die het afgelopen jaar bijna alles won wat er maar te winnen viel. Hij neemt het op tegen Nashebo Naya en strijdt om de HEAT FC Lichtgewicht titel. Ricardo van Kooten en David Haagsma zullen het tegen elkaar op gaan nemen in een echte titanenstrijd. Ook andere lokale vechtsportbeoefenaars doen mee. Meerman verwacht zo’n zeshonderd toeschouwers. “Meer dan afgelopen jaar”, voorspelt hij. “De populariteit van het toernooi neemt toe.” De HEAT Fighting Championships vinden plaats in Cultuureel Centrum de Pas aan De Misse 4 in Heesch. Kaarten zijn vanaf 22, 50 euro onder andere verkrijgbaar bij Bruna Heesch en Pardoel Sports. Meer informatie is te vinden op www.heatfc.tv.

[image=124738]

[image=124737]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant