Afbeelding

Be Quick en Korfrakkers winnen

Sport 56 keer gelezen
NULAND – Be Quick won met ruime cijfers van DSV uit Diessen. Beide teams knokken voor klassenbehoud. Be Quick deed het vanmiddag zonder coach Alf van der Enden en en Marlie Korsten die wegens vakantie niet beschikbaar waren. Korfrakkers won, na twee weken achtereen verlies, van SPES en lijkt de weg naar herstel ingeslagen.

[image=119181]

Be Quick liet niets aan het toeval over. Met A-junior Mijntje Roefs in de basis was de start matig. Echter na de 2-2 liepen de Nulandsen weg naar een 8-5 ruststand. Met de overtuiging dat alleen knokken en werken voor elke centimeter soelaas zou bieden ging Be Quick van start. Dat leverde halverwege een 12-5 voorsprong op. Waar DSV pas in de 31e minuut voor het eerst na rust weer kon scoren zegt dit wel iets over de kracht van Be Quick. De eindstand werd 14-6, waar weinig op af te dingen viel.

Score: Joyce van de Leest 4, Kris Hanegraaf 3, Danique van Lee 2, Marlou van Sleeuwen 2, Yvonne Ruijs 1, Irma Gabriels 1, Manon Coppens 1.

Korfrakkers wint topper bij SPES
Het Erpse Korfrakkers leefde na twee nederlagen weer eens op. In de 'Old Firm' met SPES kwamen de Erpsen met 9-11 winnend uit het duel in Milsbeek. Het werd een fel duel aan de Zwarteweg waar na 6-6 nog lang niet zeker was wie de wedstrijd winnend zou afsluiten. Goed verdedigend werk en slim aanvalsspel stonden aan de basis van de latere zege. "Een wedstrijd die we wonnen door te knokken. Daar ben ik reuze trots op", sprak interim coach bij Korfrakkers Monique van de Ven na afloop.

Gehavend Prinses Irene verliest met monsterscore
Wedstrijd tegen titelkandidaat DDW ging in een vrij ongewone opstelling van start. Door vakantie en blessureleed werd er vanaf Nistelrode vertrokken met een zestal aan A-junioren, waarvan er vier in de basis begonnen. Al snel bleek dat er tegen dit ontketende DDW geen succesje te boeken viel. De einduitslag is dan ook tekenend. Met 22-8 werd het team uit Nistelrode figuurlijk de oren gewassen.

[image=243443]

Score: Dianne van der Burgt 1, Linda van Tilburg 1, Lindy Exters 2, Lieke van Griensven 2, Laura van de Ven 1, Anne Schouten 1.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant