Veel jeugdrenners gaan naar het NK, en een dag later zijn ze in het ‘eigen’ Uden van de partij.
Veel jeugdrenners gaan naar het NK, en een dag later zijn ze in het ‘eigen’ Uden van de partij.

Jeugdrenners Wielervereniging Uden van de partij tijdens NK

Overige sport 672 keer gelezen

UDEN | Met maar liefst zes renners is Wielervereniging Uden op zaterdag 10 juni vertegenwoordigd op het NK jeugd in het Noord-Hollandse Oudorp. Een dag later staan ze ook weer allemaal aan de start tijdens de EKOPLAZA Ronde van Uden, op zondag 11 juni op en rondom de markt van het centrum. 

Met Jason van de Beeten uit Nistelrode is de Udense wielervereniging vertegenwoordigd in categorie 7, de oudste leeftijdsgroep (14-jarigen). Eerder op de dag is bij de jongsten (categorie 1) Sophie Prevo uit Heesch aan de start. De Udense talenten Siem de Bont en Dio Bongenaar zijn te bewonderen in categorie 2, terwijl Ties Verwegen (Odiliapeel) in categorie 4 fietst. Aan de start staat ook Nick Kovac; hij fietst in categorie 4.

EKOPLAZA Ronde van Uden
Net als alle andere jeugdleden van Wielervereniging Uden staat het zestal een dag later ook in het ‘eigen’ Uden aan de startstreep. Op zondag 11 juni staat namelijk de EKOPLAZA Ronde van Uden op het programma. Tussen 10.00 en 13.30 uur vinden de diverse jeugdwedstrijden plaats, waarna om 15.00 uur de elite/belofte/amateurrenners aan hun wedstrijd beginnen.

Fiets & Fun Festival
De hele dag is er op de markt zondag 11 juni ook het Fiets & Fun Festival, met tal van activiteiten voor de jeugd. Zo staan er in het centrum van Uden onder meer een swerve battle, pumptrack, super space bike, draaimolen en springkussen. Het centrum is ook deze dag makkelijk bereikbaar en alle terrassen zijn geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant