Afbeelding

Lustrum voor ReVUSS Bedrijvenbeurs

Zakelijk 33 keer gelezen
VEGHEL – Alweer de vijfde editie van de Bedrijvenbeurs ReVUSS, een zakenbeurs voor de regio Veghel, Uden Schijndel en Sint-Oedenrode, komt er alweer aan. Over ruim tweeëneenhalve maand, op 7 en 8 april, is het zover. Het thema is dit jaar algemeen: ‘Presentatie’.

[image=84284]

Sigrid Meulebeek van The Organizing Connection legt de keuze voor het thema uit: “De afgelopen jaren hebben we tijdens de Bedrijvenbeurzen gezien dat veel bedrijven zich heel onderscheidend, maar soms minder goed presenteren. En bij die laatste groep is dat jammer, omdat hun presentatie met een aantal simpele tips enorm verbeterd kan worden.” Om dat te stimuleren en om de exposanten daarbij te helpen, heeft The Organizing Connection een beurstraining onder leiding van Ruud Aben georganiseerd, die een week voor de Bedrijvenbeurs gehouden wordt en exposanten van handige tips kan voorzien.

Nieuw product?
Het thema biedt bedrijven ook een kans om specifieke zaken onder de aandacht te brengen, zoals het presenteren van een nieuw product, een nieuwe dienst, verhuizing of zelfs een nieuwe medewerker. De inschrijfperiode voor de Bedrijvenbeurs, die in de evenementenlocatie van Sligro wordt gehouden, is al gestart. Via het Official Partnership Pakket hebben bedrijven de exclusieve mogelijkheid zich eens op een andere manier extra te profileren. De beurs is op beide dagen van 14.00 tot 21.00 uur geopend.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sigrid Meulebeek via tel: (0412) 40 52 80 of via de website:www.bedrijvenbeurs.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant