De sleuteloverdracht.
De sleuteloverdracht.

Alfa Langenboom gaat verhuizen naar Uden

Zakelijk 1.522 keer gelezen

UDEN | Maandag 5 juni verhuist Alfa Accountants en Adviseurs van Langenboom naar Uden. De locatie is vooral gekozen met het oog op een betere bereikbaarheid. De Verlengde Velmolen 22 ligt nabij de A50. Met de verhuizing wil Alfa ook een impuls geven aan verdere groei, met name in het mkb-segment dat in Uden sterk vertegenwoordigd is.

“Wij hebben in Langenboom altijd heel goed en fijn kunnen werken”, zegt kantoorleider Kevin den Hartog. “Maar het duurt even voordat je vanuit Langenboom op de snelweg bent. Uden is beter bereikbaar, niet alleen voor onze klanten en andere relaties maar ook voor de medewerkers.”

Actieve organisatie
Vijftien medewerkers telt Alfa in Langenboom. “In Uden is er in eerste instantie ruimte voor twintig werkplekken waardoor we kunnen groeien in medewerkers.” De vestiging werkt nauw samen met de kantoren in Raamsdonksveer en Heythuysen, met name op het gebied van bedrijfskunde, fiscaliteit, juridische zaken en salarissen en personeel. Momenteel bestaat het klantenbestand voor ongeveer 60 procent uit agrarische klanten. “Uden leent zich ervoor om ons te gaan mengen in de ondernemersverenigingen en actief onderdeel te worden van het lokale mkb.” Het pand aan de Verlengde Velmolen 22 heeft energielabel A, een belangrijke eis voor Alfa dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. In het gebouw heeft Alfa de complete begane grond tot haar beschikking, met een eigen ingang en parkeerplaatsen. Inmiddels is het pand aangepast aan de eisen en uitstraling van deze tijd. Aan de buitenkant én binnenkant.

Uit de krant