Afbeelding

Halfords sluit deuren van Udense vestiging

Zakelijk 3.769 keer gelezen

UDEN | Halfords Uden sluit de deuren en verhuist aan het eind van dit jaar met haar personeelsleden naar de Halfords vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Ruud de Koning kan terugkijken op vele mooie jaren in de Marktstraat in Uden, waar hij in 2007 eigenaar werd van de welbekende fietsenwinkel. “Met de huidige bezetting aan personeel krijgen we het helaas niet rond om de winkel in Uden te behouden”, legt Ruud de keuze uit. “We kiezen er daarom voor om het op één plek goed te doen, in plaats van op twee plekken half. Gelukkig gaat het wel gewoon hartstikke goed met onze winkels!” Klanten kunnen gewoon bij Halfords in ’s-Hertogenbosch aan de Gruttostraat terecht voor de service die ze gewend zijn. “Mocht je nog een fiets binnen de garantie hebben en in Uden wonen, dan halen we de fiets op en brengen hem na reparatie weer thuis.” Wil je het nog iets dichter bij huis zoeken, dan kun je ook altijd binnenlopen bij de vestiging in het centrum van Oss.

Uitverkoop
De winkel is nog geopend tot en met de laatste dag van dit jaar, zaterdag 31 december. Half november begint de uitverkoop met scherpe prijzen op alle producten.

Uit de krant