Afbeelding
Foto:

Brabants Grootste Openlucht Markt

Zakelijk 3.946 keer gelezen

DEN BOSCH | In Den Bosch vindt op zondag 7 augustus Brabants grootste openlucht markt plaats met curiosa en andere oude spullen. 

“Heerlijk rondwandelen op een gezellige snuffelmarkt, ondertussen neuzen tussen allerlei leuke spulletjes en misschien wel die ene vondst doen waar je al jaren naar op zoek was. Het kan op de Snuffel Markt in Den Bosch”, vertelt organisator Van Aerle. “Het is een van de grootste markten in Nederland.” Maar liefst 350 kramen liggen vol met spullen uit grootmoeders tijd. Je vindt er brocante, curiosa, verzamelobjecten en allerlei andere tweedehands spulletjes. “Bij de ene kraam zijn het items die vroeger zelf gebruikt werden of waarvan de verkoper de zolder heeft leeggehaald, bij de andere kraam worden leuke oude verzamelingen aangeboden. Tussendoor zijn er standjes waar je even uit kunt rusten en wat kunt eten en drinken.” 

Praktisch
De markt duurt van 9.00 tot 16.30 uur en vindt bij slecht weer plaats in de hal. Entree voor volwassenen kost 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. De markt vindt plaats bij de Brabanthallen, aan de Diezekade 2 in Den Bosch. Meer info: vanaerlebv.nl.

Uit de krant