Frans en zijn dochter Eline in de slagerij. (foto: Henk Lunenburg)
Frans en zijn dochter Eline in de slagerij. (foto: Henk Lunenburg)

Scherpe vleesaanbiedingen bij Slagerij Knobbout

Zakelijk 1.782 keer gelezen

UDEN | Slagerij Knobbout is een bevlogen familiebedrijf en al sinds 1981 een vertrouwd adres voor vleesliefhebbers in Uden en omgeving. Eigenaren Frans en Mayke Knobbout betrokken in 1999 hun pand aan de Drossaard en hopen de zaak in de familie te kunnen houden. Met dochter Eline die al volop meedraait in de slagerij, ligt een eventuele opvolging in het verschiet.

Goede, eerlijke en verantwoorde vleesproducten staan voor de Udense slager hoog in het vaandel. “We zijn specialist op elk gebied in vlees, en vinden de herkomst van onze producten erg belangrijk”, aldus Frans Knobbout, “Het vlees wordt vanuit eigen huis bewerkt en komt rechtstreeks van het Brabantse land. Op deze manier zorgen we ervoor dat er iedere dag vers vlees in onze winkel klaar ligt, zonder toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen.” Door de jaren heen is Knobbout zich ook steeds meer gaan richten op kant- en klaarmaaltijden, hapjes, soepen en broodjes. Met die afdeling houdt dochter Eline, die sinds dit jaar fulltime in de slagerij werkt, zich vooral bezig. “Deze afdeling hebben we de afgelopen tijd flink uitgebreid. Doordat Eline zich daarop richt, kan ik me nog meer bezighouden met de vleesproducten, die ik op ambachtelijke wijze bereid. We hebben ook scherpe vleesaanbiedingen, dus houd die in de gaten! Voorlopig zitten ik en Mayke nog volop in het bedrijf en blijven we nog even zo doorgaan.”

Heb jij nog Proef Puur muntjes van Slagerij Knobbout? Let dan op, want de muntjesactie loopt af. Je kunt de munten nog tot 31 december inleveren, m.u.v de feestdagen.

Uit de krant