Afbeelding

Gratis naar Percussiegroep Percossa in Markant

Muziek
UDEN - De mannen van Percossa staan woensdag 11 maart om 20.15 uur met hun gloednieuwe show in Markant Uden en Kliknieuws mag kaarten en dvd's weggeven.

[image=302853]

De hartslag van een ongeboren kind. Puffende mannen bij de bevalling. Een concert van badeendjes. Stoere mannen achter buggies. Goochelende vaders. Heldendromen . En dochters die het huis verlaten. Onder regie van Jos Thie (Jochem Myjer, Armin van Buuren) haalt Percossa voor hun achtste theatervoorstelling haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw, goudeerlijk en simpelweg lekker. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.
De volkskrant geeft 4 sterren en zegt: Percussiegroep Percossa maakte al furore in Parijs. Met The Real Deal spelen ze ook hier in de eredivisie. Die frisse combinatie van hogeschoolmuziek en variété is vooral het resultaat van de bemoeienissen van Karel (Mini) de Rooij. Jos Thie is op die theatrale lijn verder gegaan, met een geweldig resultaat.'

Kliknieuws mag 2 x 2 vrijkaarten plus 2 DVD's weggeven aan degene die antwoord weet op de vraag: hoeveel sterren krijgt de voorstelling in de Volkskrant. Stuur het antwoord naar !
[image=302863]

Uit de krant

Uit de krant