Afbeelding

Feest jarig Theaterspoor voor alle generaties

Kunst en cultuur 29 keer gelezen
UDEN - Theaterspoor vierde zondag 7 oktober zijn 10 jarig bestaan met een programma vol muziek en theater, met als motto ‘jong geleerd, oud gewaardeerd’. De voorstellingen waren in De Eigen Herd en in Sint Jan, bedoeld voor alle generaties. Vanwege het mooie weer was het aantal bezoekers wisselend, maar organisator Marc Isphording was al met al dik tevreden.

[image=225165]

De voorstelling ‘Harig Hondje’ was voor de allerkleinsten en een mooie eerste theaterervaring voor de peuters en kleuters. Dat was ook zo voor Max de Mol, de voorstelling van Kooman’s Poppentheater die’s middags werd gespeeld en goed bezocht werd. Tussendoor zorgde de Droomwevers voor korte muzikale intermezzo’s.
In St. Jan was ’s middags een huiskameroptreden van schrijver Jaap Robben en zangeres Stefanie Janssen voor iedereen vanaf 7 jaar. Speciaal voor dit feestje werd een pakketje opa- en oma-liederen samengesteld.
De feestelijke afsluiting was in de goed gevulde Tuinzaal van Sint Jan. Art-Jan de Vries bracht er het programma Dierenvrienden, met bekende en minder bekende liedjes en verhalen van Annie M.G. Schmidt, Harry Bannink en Toon Tellegen. Art-Jan,Johan Hendrikse en Chris Grem kregen de zaal niet echt los maar het was echt een optreden voor alle generaties. Vooraan zaten de kleintjes, daarachter de ouders en vanaf een kleine afstand keken de grootouders en andere bezoekers toe. (Lees meer over het 10-jarige Theaterspoor in het Udens Weekblad van komende woensdag)

[image=225166]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant