De George Michael Choose Life-tribute tijdens de seizoenspresentatie.
De George Michael Choose Life-tribute tijdens de seizoenspresentatie.
WIN

Nieuw theaterseizoen Markant: win vier tickets voor voorstelling

Kunst en cultuur 506 keer gelezen

UDEN | Op donderdag 11 mei openden de deuren van Markant Theater Maashorst voor veel enthousiaste bezoekers … de seizoenspresentatie ging van start! Een avond met highlights uit het nieuwe theaterseizoen, gepresenteerd door theatermaker Astrid Radoes.

Zes artiesten lieten het publiek kennismaken met hun nieuwe voorstellingenm waaronder Bandeville, een band die een swingende ode brengt aan de muziek van Willy Deville, de Limburgse cabaretier Martijn Crins en de George Michael Choose Life-tribute.

Grote namen
Aan het eind van de avond vertelde theaterdirecteur Jan Wouda enthousiast over het nieuwe theaterprogramma. “We hebben dit jaar veel grote namen kunnen binnenhalen. Denk aan Henry van Loon, Youp van ‘t Hek en Ilse Warringa met de door haarzelf geschreven komedie De Ongeplukte Zusters. Daarnaast kun je bij ons terecht voor aanstormend talent, zoals Teun van den Elzen en de jonge acteurs uit Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand.”

Winnen
Wil jij kans maken op vier tickets voor een voorstelling naar keuze uit het nieuwe theaterseizoen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl én geef aan welke voorstelling je wil bezoeken. Op woensdag 31 mei nemen wij contact op met de winnaar! Let op: deze winactie geldt voor alle voorstellingen die niet uitverkocht zijn. Het hele theaterseizoen is te bekijken via markantmaashorst.nl en in de (digitale) brochure. Tickets zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, 0413 25 61 10 of het informatiepunt bij Markant.

Uit de krant