Afbeelding

Influencer en DJ Joyliana naar Geen Grenzen 12+ party

Kunst en cultuur 862 keer gelezen

ZEELAND | De jonge, veelzijdige influencer met DJ-skills Joyliana komt op zaterdag 25 maart naar ‘Geen Grenzen’, het gezellige 12+ feest voor jongeren uit de regio. Bij de laatste editie kwamen meer dan 200 jongeren uit een grote regio naar het dorpshuis in Zeeland voor een mooi feest.

“Joyliana is een heuse bekendheid onder de jeugd en heeft ruim 300.000 volgers op TikTok en Instagram. Als DJ treedt ze al vrijwel iedere week op bij teenage-feesten. En nu komt ze optreden bij ons in de buurt!” zegt Hoischurke-vrijwilliger Daan. “Daarnaast staat DJ Delukex alias Luke Fransen -een 20-jarige DJ uit Nistelrode- achter de draaitafels. Evenals DJ Afgelarst en het feestteam van Grenz Cartel.”

White Party
Deze editie van Geen Grenzen heeft ‘wit’ als thema. Bezoekers worden gevraagd om in witte kleding naar het dorpshuis te komen. De feestavond start om 19.30 uur en na 21.00 uur kun je niet meer naar binnen. Om middernacht stopt het feest. Bij de entree wordt de leeftijd (12 t/m 15 jaar) gecontroleerd. Tickets à 5 euro zijn online te koop via geen-grenzen.nl/tickets.

Zinderend Zeeland
Eind opril staan tijdens dorpsfeest Zinderend Zeeland Bram Krikke, Stefan & Sean op het podium van Geen Grenzen. In de sporthal zal op vrijdag 28 april een 12+ XXL- Indoorfestival gehouden worden met een goede line-up. Naast deze bekende Nederlanders draaien onder andere Sjieke Bazen, DJ Rag, Djence en meer. De online verkoop van tickets voor dit festival is ook al gestart. “Wij nodigen alle jeugd, vrienden, vriendinnen, klasgenoten, sportmaatjes, neefjes en nichtjes uit voor een leuke, gezellige avond in het Dorpshuis”, aldus Daan. De Hoischurke-organisatie bestaat uit vrijwilligers, zonder winstoogmerk waardoor alle prijzen van entree en frisdrank en snoep (1,50 euro per munt) laag worden houden. Uiteraard is er geen alcohol verkrijgbaar. Meer info op www.geen-grenzen.nl.

Uit de krant