Kofferbakverkoop.
Kofferbakverkoop. Foto: Talvi Mediacentrum

Binnenkort weer Kofferbakverkoop in het Bevrijdingspark

Kunst en cultuur 510 keer gelezen

UDEN | Stichting-wijkgebouw De Witte Boerderij organiseert tweemaal per jaar een leuke kofferbakverkoop op het Bevrijdingspark in Uden, nabij De Witte Boerderij. De eerstvolgende keer is op zondag 11 september.

“Onze markt is nog steeds groeiende en we hopen weer op een leuke dag. Ook op zondag 11 september staat het grasveld weer vol met koopjes. Een leuke dag waar iedereen aan mee kan doen die wat oude bruikbare spullen heeft om te verkopen , maar ook planten en perkgoed uit eigen tuin kan tot de mogelijkheden behoren”, aldus de organisatie.

Kofferbakverkoop
Een kofferbakverkoop is een rommelmarkt zonder marktkramen. Alle spullen worden vanaf de grondplaats uitgestald: dit kan op een kleed, onder een partytent, een zelf meegebrachte tafel, vanuit de kofferbak of een aanhangwagen. Op deze dag is dan ook van alles te koop: van planten tot aan boeken toe.
Deelnemers kunnen voor deze dag voor 10 euro een grondplaats (5 bij 6 meter) huren. De markt begint om 10.00 uur op het Bevrijdingspark aan de Pres. Kennedylaan 93 in Uden. De entree is 2,00 euro. Bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras voor de boerderij. Meer informatie via witte.boerderij.kofferbak@gmail.com 

Uit de krant

Uit de krant