De dames van LOS muziektheater (foto: Jaap Reedijk)
De dames van LOS muziektheater (foto: Jaap Reedijk)

Dames van LOS Muziektheater lopen 'VAST'

Kunst en cultuur 1.460 keer gelezen

NISTELRODE | Met de voorstelling 'VAST' laten de dames van LOS Muziektheater op 17 maart in het Nesterlé theater zien dat het tijd is om volwassen te worden.

Ze zijn nu rond de dertig jaar en staan voor belangrijke keuzes in hun leven. Maar zo makkelijk is het niet om het oude achter je te laten en aan een nieuwe fase te beginnen. Vastigheid is voor de meiden van LOS een droom en nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen Femke, Charlotte, Kim en Dookje van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Ze schromen ook niet om elkaar zonder enige terughoudendheid de harde waarheid te zeggen, maar wel met telkens weer een ondertoon van waardering en respect. Een meer dan bijzonder programma, dicht bij de meiden zelf, maar daarbij zo toegankelijk als een open deur. De nieuwe toeschouwers van dit kwartet moeten daar mogelijk nog wel even aan wennen en bekijken soms met verplaatste schaamte de scènes, maar eenmaal bekend met het werk van de meiden realiseert men dat ze geen blad voor de mond nemen maar in elke situatie doodeerlijk en bijzonder realistisch zijn.
Dat in combinatie met geweldig liedmateriaal maakt 'VAST' tot een meer dan bijzonder programma, dicht bij de meiden zelf, maar zo toegankelijk als een open deur. Verwacht humoristische momenten, kleine liedjes, en dubbelzinnige teksten. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaartjes zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar via www.nesterle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant