Afbeelding

Ontbijten tegen eenzaamheid bij Lunchroom Mickers 2.0

Human Interest 1.090 keer gelezen

UDEN | Lunchroom Mickers houdt op donderdag 6 oktober van 09.30 tot 11.30 een ontbijt om te strijden tegen eenzaamheid. Dit doet de Udense lunchzaak in samenwerking met 112fashion Uden, Jouw kado&zo en ICI Paris Uden. Ken jij iemand die eenzaam is? Jong, oud, en alles daar tussenin. Geef hem of haar dan op voor deze dag.

“Eenzaamheid is een breed begrip”, vertelt eigenaar en initiatiefnemer Boy Croonen. “Het kan zijn dat je je alleen voelt, maar het ontbijt is ook bedoeld voor mensen die wat minder te besteden hebben. We hopen op deze manier een fijn uitje voor zo’n zeventig mensen in totaal te organiseren.”

Aanmelden en doneren
Je kunt iemand aanmelden middels het invullen van het ‘samen tegen eenzaamheidformulier’, die je kan afhalen en inleveren bij 112fashion, Jouw kado&zo en Lunchroom Mickers 2.0. Maar ook via info@mickerslunchroom.nl, met als onderwerp: ‘Samen tegen eenzaamheid.’ “Leg even kort uit om wie het gaat en hoe we deze persoon kunnen uitnodigen en waarom diegene het ontbijt verdient.” Via een doneeractie is er al meer dan 500 euro opgehaald voor het initiatief. Wil jij ook helpen? Doneren kan via gofundme.com/f/samen-ontbijten-tegen-eenzaamheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant