De 8-jarige Max
De 8-jarige Max

Bordercollie Max zoekt lief baasje

Human Interest 1.436 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Max. Max is een kruising Appenzeller x Bordercollie van 8 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat hij niet zo goed met kleine kinderen kan omgaan.

Max vindt nieuwe situaties erg spannend en moet dan erg wennen. Als hij je eenmaal vertrouwd doet hij alles voor je. Hij kan erg goed met andere honden overweg maar dit is geen vereiste. Ook met katten kan hij prima samen leven. Max loopt netjes aan een riem maar vindt het geweldig om lekker los te lopen en luistert dan ook goed. Momenteel verblijft hij in een pleeggezin. Heb je interesse in hem? Stuur dan een mail naar admin@hokazo.nl zodat je kennis kunt komen maken.

Hokazo nieuws
Het is topdrukte in het hondengedeelte van Hokazo. Op dit moment heeft het dierenopvangcentrum maar liefst 30 honden in het asiel en in pleeggezinnen. Een aantal staan er nog niet online maar de vrijwilligers doen hun uiterste best om leuke verhaaltjes en foto's te maken zodat binnenkort alle honden op de website staan. Zoek jij een leuk maatje? Kijk dan in het fotoalbum 'honden die wachten op een thuis' op de facebookpagina van dierenopvangcentrum Hokazo of kom langs tijdens de openingstijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant