Afbeelding

Ronnie Braks Prins van de Schaopenwaesers

Carnaval 2.000 keer gelezen
ODILIAPEEL - Ronnie Braks geboren en getogen in Odiliapeel, is de nieuwe Heerser van het Schaopenewaeserslaand. Samen met zijn adjudant Fred Reijnewald zullen zijn het komende seizoen voorgaan in de polonaise van De Schaopenwaesers.

[image=195660]

Ronnie is 43 jaar oud en getrouwd met Monique die geboren is in Uden. Ze wonen samen met hun 4 kinderen Robin (17), Lincy (15), Janick (11) en Wessel (8) aan de Beukenlaan. Ronnie doet van alles op landbouwgebied zoals rundveehouderij, varkenshouderij en stallenbouw in binnen- en buitenland maar voelt zich vooral boer. Tegen oud-landbouwminister Gerrit Braks mag hij oom tegen zeggen. Zijn grootste hobby is zijn werk, verder nog een beetje sporten hardlopen en mountainbiken en uit eten gaan. Monique is de drijvende kracht achter het gezin en doet nog wat boekhouding, houdt van hardlopen, tennissen en zit in de ouderraad van school. Zijn leuze voor het komende seizoen luidt! Gebruikt oew boereverstand!

[image=195661]

Wibe Straatman is de nieuwe jeugdprins van De Schaopenwaesers. Wibe is 10 jaar en zoon van Herman en Francien. Hij heeft één broer Jouke van 11 jaar. De hobby’s van Wibe zijn: Motor rijden (yamaha), voetbal, computeren, creatieve acrobatische oefeningen thuis (op zijn hoofd staan, aan de tafel hangen, met de benen in de lucht), tv kijken (so you think you can dance), trampoline springen. Typisch Wibe is dat hij vergeetachtig is, graag onder de mensen is en niet stil kan zitten. Hij heeft dan ook de bijnaam Wiebel gekregen. Hij wil later graag stuntman of stuntpiloot worden en het liefste eet hij friet. Wiebe houdt van Nederlandstalige muziek met grappige tekst. Wibe zou heel graag een hondje willen, maar thuis kan hij nog niet voor de kippen zorgen, dus komt er voorlopig ook nog geen hondje. Wibe vindt spinnen cool en zijn leus voor het komende seizoen luidt: ‘We blearen er vier daag op los!’

Meer info op www.deschaopenwaesers.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant