Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

56e Prins Porceullus David Noy (35) heerst dit jaar over Knoerissenrijk

Carnaval 3.775 keer gelezen

UDEN | David Noy is vanavond onthuld als Prins Porcellus LVI (56e). Zo’n 600 bezoekers zagen de Udense horecaman vanavond tijdens de eerste pronkzittingsavond in Markant na een act met potten, pannen en veel rook tevoorschijn komen als nieuwe prins.

David woont in Uden samen met Ireen Scheepens. Ze hebben een zoontje; Noah van 6 maanden oud. In het dagelijks leven heeft David met zijn compagnon en beste vriend Reno van Zanten twee horecazaken: Brownies&downieS aan het Brabantplein een restaurant waar jongens en meiden met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2021 is daar een tweede droom bijgekomen: de Smaekmakers aan Pastoor Spieringsstraat in Uden. Naast zijn drukke leven in de horeca is David een fanatiek padelspeler bij zowel Tennispark Hoeve als LTC. Het geduld van Prins Porcellus LVI werd behoorlijk op de proef gesteld. Al in 2021 werd David gevraagd als prins, maar vanwege coronamaatregelen werden de carnavalsactiviteiten uitgesteld. 

Carnavalsbloed
Carnaval en feestvieren zit al vanaf jongsafaan in zijn bloed. Het is dan ook niet toevallig dat David daar ook zijn vrouw Ireen heeft ontmoet. Daarnaast is Brownies&downieS een vaste sponsor van het Feest der Feesten. De Knoerissen bieden Prins Porcellus LVI en zijn gezin een prinsenreceptie aan op zondag 12 februari vanaf 11.11 uur in Markant Theater Maashorst. Hier kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s, bevriende (carnavals)verenigingen uit de regio en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LVI feliciteren.


De onthullingsact.


David met Ireen na de onthulling.

Uit de krant