Afbeelding

Janssen en Ko kijkt verder dan de keuken….

Algemeen 90 keer gelezen
Op een ontspannen manier uw keuken bedenken, plannen en uit laten voeren? Dat kan bij Janssen en Ko! Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwende keukenwinkel met een aantal creatieve keukenopstellingen, maar ook met een zeer uitgebreide frontenbibliotheek, werkbladen, apparatuur en keukenaccessoires!

[image=241487]

U kunt rekenen op ons persoonlijke en vakkundige advies over uw keukenruimte, waarbij wij niet nalaten om ook verder te adviseren dan de keuken. Van renovatie van uw huidige keuken tot complete turn key projecten, alles is mogelijk bij Janssen en Ko. Advies aan huis of een bezoek aan de keukenwinkel in de avonduren? Onze deuren staan altijd voor u open.

Zondag 28 april koopzondag van 11.00 tot 17.00 uur.

KitchenAid: For the way it’s made!
Wilt u iets moois creëren, uw vaardigheden in de keuken uitbreiden en uw passie voor koken delen? Bij Janssen en Ko kunt u kennis maken met KitchenAid inbouwapparatuur. Sinds 1919 ontwikkelt KitchenAid hoogwaardige, professionele keukenapparatuur van uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt om robuust, duurzaam en tijdloos te zijn. Houd onze facebook pagina in de gaten voor leuke en creatieve workshops en professionele kookdemonstraties!

Robert Janssen en Erma Koster

Janssen en Ko
Bitswijk 36
5401 JB UDEN
0413 23 00 06

www.janssenenko.nl

http://youtu.be/Ul1gTHk5uV4
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant