Afbeelding

Leer alles over Rabobank internetbankieren tijdens workshop in Uden

Algemeen 317 keer gelezen

UDEN | Wil jij meer weten over hoe je veilig en vertrouwd kunt internetbankieren online en/of met de Rabobank app op je telefoon? Doe dan mee aan de workshop internetbankieren op vrijdag 19 april in Eigen Herd. Van 13.30 tot 15.30 uur kunnen alle klanten van de Rabobank deelnemen.

Eigen Herd is een leslocatie van SeniorWeb. Op leslocaties van SeniorWeb worden workshops voor Internetbankieren aangeboden door de Rabobank. In Uden wordt deze workshop gegeven met medewerking van computerdocenten van Eigen Herd

De workshop duurt 2 uur en deelname is gratis. Enige digitale vaardigheden is vereist. Belangrijk is dat je internetbankieren al ooit hebt aangevraagd zodat je aan de workshop deel kunt nemen. Kijk op de website van de Rabobank hoe je dit kan activeren.

Aanmelden kan via een aanmeldformulier in de hal van Eigen Herd, of digitaal per mail: info@eigenherd.nl. Er wordt verzocht, indien mogelijk, je eigen telefoon, tablet/iPad of laptop mee te brengen. Bij vragen kan je terecht bij Arno Claassen - de Wit, via 06 27 36 38 84.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant