Isabel in Jordanië.
Isabel in Jordanië.

Udense Isabel (9) gevolgd door ‘Enkeltje Verweggistan’

Algemeen 4.180 keer gelezen

UDEN | De Udense Isabel (9) is komende zondag om 17.30 uur te zien bij het televisieprogramma ‘Enkeltje Verweggistan’ op NPO3/ZAPP. In dit programma worden kinderen, in dit geval Isabel, gevolgd in hun verhuizing naar het buitenland.

De kinderen gaan in de serie van de EO op pad met presentatrices Anne Appelo en Tatum Dagelet. De verhuizingen variëren van Spanje tot Griekenland, en van Jordanië tot Botswana. In het geval van Isabel is het Jordanië, waar ze naartoe verhuisde vanwege het werk van haar vader, voor een periode van in ieder geval 3 jaar. “Vanaf afgelopen mei zijn we door het televisieprogramma gevolgd”, vertelt Isabels moeder Marjolein. “Naast dat wij en Isabel zelf bijzondere momenten hebben ‘gevlogd’, is de filmploeg in Nederland twee keer wezen filmen, en ook in Jordanië langs geweest.” Naast bij haar thuis werd Isabel gefilmd bij haar hobby: Scouting Uotha. Ook hond Joep, en opa en oma werden bij de opnames betrokken.
Haar broertje Derek komt natuurlijk ook regelmatig in beeld. Dit alles onder de presentatie van Tatum Dagelet.

Amman
De familie uit Uden woont tegenwoordig in Amman, de hoofdstad van Jordanië. “Uiteraard zijn hier de mooie stukken van Amman gefilmd, ons huis en waar Isabel nu naar school gaat”, vertelt Marjolein. “Dat is toch heel iets anders dan haar school Marimba in Uden.” Naast het volgen van de verhuizing vanuit de ogen van Isabel, geeft het programma ook nog allerlei informatie over het land zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant