'Menig fotograaf worstelt met foto's maken in het donker.' (Foto: Ronald Strijbosch)
'Menig fotograaf worstelt met foto's maken in het donker.' (Foto: Ronald Strijbosch)

Workshop avondfotografie in het centrum van Uden

Algemeen 327 keer gelezen

UDEN | Het is alweer bijna december, de feestmaand, en het centrum van Uden heeft een prachtige sfeerverlichting om avondfoto’s van te maken. Ronald Strijbosch Photography verzorgt op 15 december een speciale workshop avondfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen.

Strijbosch vertelt: “Lukt het jou maar niet om mooie foto’s te maken in het donker? Daar worstelt menig fotograaf mee en ik wil je daar graag bij helpen. In de cursus leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je verwacht had. Ontdekken wat er allemaal mogelijk is, dat is waar het in deze workshops om gaat. Met wat basiskennis en praktische tips leer je tijdens een photowalk om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden voor avondfotografie die je camera biedt. De workshop start met een uurtje uitleg over de basis en speciale technieken voor avondfotografie”, aldus Strijbosch. “Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is en onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we op pad in het centrum van Uden om mooie foto’s te maken.”

Informatie
De workshop vindt plaats op donderdag 15 december en start bij Café ‘t Stulpke, Markt 7 in Uden. De workshop duurt van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur. “De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen”, aldus Strijbosch. Als je je aanmeldt ontvang je gratis het e-book ‘Beginnen met avondfotografie’ met volop informatie en meer dan 25 inspirerende foto’s. Voor meer informatie en inschrijven: RonaldStrijbosch.nl/Avondfotografie-Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant