Jolanda (vrijwilligster van Carrousel Groen) overhandigt de fietsroutekaarten aan Paul
van ‘de Nistel’.
Jolanda (vrijwilligster van Carrousel Groen) overhandigt de fietsroutekaarten aan Paul van ‘de Nistel’.

De Hooimijt en De Nistel slaan handen ineen met nieuwe fietsroute

Algemeen 843 keer gelezen

NISTELRODE/SCHAIJK | De zomer is zo goed als afgelopen, maar hoe fijn is het om deze herfst een mooie fietstocht te fietsen in de Maashorst? Dat dacht een begeleider van Carrousel Groen uit Schaijk, een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met vrijwilligster Jolanda, die haar talenten als illustrator toepaste, zette ze een mooie fietstocht door de mooie omgeving van de Maashorst uit.

Tijdens de fietstocht zijn er twee pauzeplekken waar theehuis ‘de Hooimijt’ in Schaijk en ontmoetingsplek ‘de Nistel’, de zorgonderneming met dagbesteding in Nistelrode, aangedaan kunnen worden voor een kop koffie, glaasje fris of gebakje.

Route
De fietsroute is gratis af te halen bij beide horecalocaties en wordt middels een fietsknooppunten gevolgd. De fietsroute is op allebei de locaties te starten en heeft een lengte van ongeveer 26 kilometer. Theehuis ‘de Hooimijt’ is te vinden aan de Udensedreef 5 in Schaijk (net voorbij verpleeghuis de Nieuwe Hoeven) en ontmoetingsplek de Nistel vind je aan de Piet Geersdijk 2 in Nistelrode. Kijk voor meer informatie over beide locaties op de websites carrouselgroen.nl en de-nistel.nl.

Uit de krant