Afbeelding

Oldtimer Zomerrit voor oldtimer vrachtauto’s, luxe en exclusieve auto’s

Algemeen 268 keer gelezen

ZEELAND | Nog net voor de zomervakantie losbarst, is er weer een mooie gelegenheid om er met de oldtimer op uit te trekken. Een rustgevende toertocht op zondag 3 juli van circa 100 km lang, door het buitengebied van het Brabantse Land, voor oldtimer vrachtauto’s, luxe auto’s en exclusieve auto’s.

De startlocatie is Zalencentrum Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland. Inschrijven kan tussen 10.00 en 11.15 uur en de start is vanaf ongeveer 11.30 uur. Deelname voor KMZ leden is gratis, inclusief rallybord voor 2022 en enkele consumpties. Ook niet-leden kunnen meerijden, echter tegen een vergoeding van 12 euro per auto, inclusief routebeschrijving en enkele consumpties voor op het eindpunt. Voor een rallybord (eenmalig voor alle ritten in 2022) vraagt de organisatie de kostprijs van 3 euro (niet verplicht). Er is geen voorinschrijving nodig.

Route
Waar de route naar toe gaat, is nog een verrassing, maar onderweg kunnen deelnemers even de benen strekken met een voor deze gelegenheid gratis bezoek aan een automuseum. Het eindpunt is rond 15.00 uur bij Zalencentrum Het Witte Huis. Voor meer informatie: info@k-m-z.nl of 06 22 45 87 01.

Uit de krant

Uit de krant