Afbeelding

Nieuwe vaccinatielocatie aan Prior van Milstraat

Algemeen 2.803 keer gelezen

UDEN | Ook in Uden kunnen mensen zich over enkele weken laten vaccineren. Er komt een vaccinatielocatie aan de Prior van Milstraat 14a, daar waar Kunstation lange tijd in gevestigd was. 

Eerder opende GGD Hart voor Brabant al vaccinatielocaties in Veghel, Den Bosch, Tilburg, Boxmeer, Oss en Waalwijk. Met de nieuwe locatie in Uden komt het totale aantal vaccinatielocaties in de regio Hart voor Brabant op zeven. Uiteindelijk wordt er nog een achtste en laatste vaccinatielocatie in de regio GGD Hart voor Brabant geopend in Boxtel.

Bezoekers
De GGD start met het vaccineren van ongeveer 300 personen per dag op deze locatie. In de vaccinatielocatie aan de Prior van Milstraat kunnen op termijn dagelijks 800 inwoners gevaccineerd worden. Dit kan indien nodig opgeschaald worden door bijvoorbeeld de openingstijden te verruimen.

Openingstijden
De vaccinatielocatie is zeven dagen per week geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Er komt een duidelijke routing voor bezoekers en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De locatie is ook goed bereikbaar met de fiets of openbaar vervoer; het busstation ligt op loopafstand. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Ook zijn er rolstoelen op de locatie beschikbaar. In de regio Hart voor Brabant hebben nu ruim 75.000 inwoners hun eerste prik ontvangen en bijna 40.000 hun tweede prik. Directeur Therese Claassen: “Het is fijn om te horen dat inwoners tevreden zijn over onze vaccinatielocaties. Daar doen we het voor! Het is een enorme klus waar we samen voor staan. Naast testen en je aan de maatregelen houden, speelt vaccineren een belangrijke rol in het onder controle krijgen van het coronavirus. Ook in onze regio stropen we samen de mouwen op!”

Uit de krant

Uit de krant