Johan in zijn winkel met het certificaat.
Johan in zijn winkel met het certificaat.

Kaashuis Uden ontvangtcertificaat: ‘Kroon op ons werk’

Zakelijk 1.195 keer gelezen

UDEN | Het Kaashuis Uden is bekroond met de titel ‘Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel’. Dat werd onlangs bekend gemaakt door de Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

De certificering onderstreept dat de ondernemer voldoet aan de eisen die een consument mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiëne, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. Het certificaat laat zien dat de ondernemer alle vakmanschap in huis heeft en samen met zijn medewerkers continu inspanning levert om consumenten op de juiste manier te inspireren en adviseren.

Nederland telt honderden foodspecialiteitenwinkels die zich met hun assortiment en kwaliteit richten op de consument die bewust inkoopt. “Iedere dag wil je maximaal scoren en doe je hard je best om op alle vlakken te presteren”, vertelt eigenaar Johan Broeren. “De Certificering Foodspecialiteitenwinkels biedt met de uitgebreide rapportages, handvatten om ons vakmanschap en onze kwaliteit te waarborgen. Wij zijn enorm trots dat we zijn bekroond. Het is letterlijk de kroon op ons werk en het certificaat krijgt daarom een mooie plek in onze winkel!”

Om in aanmerking te komen voor het certificaat is Het Kaashuis Uden door een onafhankelijk onderzoeksbureau getoetst op vier gebieden namelijk winkeluitstraling, hygiëne en voedselveiligheid, klantgerichtheid en klanttevredenheid. Ervaren en getrainde inspecteurs en professionele mystery shoppers dragen zorg voor een compleet beeld van de onderneming en een totaal onafhankelijke certificering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant