Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Werkzaamheden plangebied Centrum Uden-Zuid van start

Wonen 2.026 keer gelezen

UDEN | De bouwontwikkelingen in het plangebied Centrum Uden-Zuid zijn gisteren officieel gestart met het bouwrijp maken van het gebied, gelegen tussen de Muntmeester, Sesterlaan en Wislaan. Deze woningbouwlocatie biedt ruimte voor de bouw van vijftig duurzame woningen, zowel koop als huur.

Van die vijftig woningen zijn 26 koopwoningen die inmiddels zijn verkocht, en 24 huurwoningen. Het ontwerp voor de nieuwe woonplek heeft een autoluwe opzet met veel groene ruimtes. Parkeergelegenheid wordt aangelegd achter de woningen in hofjes.

Allereerst wordt het terrein aan de zijde van de Muntmeester bouwrijp gemaakt. Daarna is het terrein bij de Wislaan aan de beurt, naar verwachting is dit medio april. Eerst wordt de riolering aangelegd en aansluitend de aan- en afvoerwegen voor het bouwverkeer. Selten Aannemingsbedrijf uit Uden voert de werkzaamheden uit die lopen tot eind mei. Daarna gaat de bouwer aan de slag. De nutspartijen komen pas begin 2025 in beeld, nadat de buitenzijde van de woningen klaar is. Definitieve inrichting van de omgeving vindt plaats voor oplevering van de woningen. Eind 2025 zullen alle werkzaamheden zijn afgerond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant