Bedrijvencompetitie tafeltennis
Bedrijvencompetitie tafeltennis Foto:

Toll Transport wint tafeltennis bedrijvencompetitie 2022

Overige sport 209 keer gelezen

UDEN | De bedrijvencompetitie tafeltennis 2022 van TTV Maashorst/Rabobank is tot zijn einde gekomen. Maandag 14 november werden de laatste rondes gehouden van poule A en B.

Tijdens de A poule werd er een echte finalewedstrijd gespeeld, de nummer 1 tegen de nummer 2. Het team van Toll Transport had 3 punten voorsprong maar speelde die avond niet best. Het team van Foto de Vakman speelde scherp en won met 4-1. Beide teams eindigden met 29 punten. In april had Toll-Transport met 4-1 gewonnen van Foto de Vakman. De onderlinge games moest de doorslag geven. Toll Transport had 22 gewonnen games en Foto de Vakman 19 gewonnen games. De titel ging dus op de valreep naar Henk van Heeswijk en Marloes v.d. Locht, uitkomend voor Toll Transport. Gemeente Maashorst tegen MotoPort werd 3-2 beslist in het voordeel van de gemeente en Thijssen tegen Wiltec/Delo 1 eindigde eveneens in 3-2.

B Poule
Bacu tegen Ezzy’s werd een spannende partij en uiteindelijk door Ezzy’s met 3-2 gewonnen. De beslissing werd door Datasteams.io gemaakt door met 3-2 te winnen van IBN. Met twee punten verschil werd Bacu kampioen van de B poule. De andere wedstrijd was Uitjesbazen tegen Wiltec/Delo 2 en deze werd met 4-1 gewonnen door Uitjesbazen.

Henk van Heeswijk en Marloes v.d. Locht speelden voor Toll Transport.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant