Afbeelding

BZB maakt groot feest van CD-presentatie

Muziek 20 keer gelezen
VOLKEL - BZB presenteert zaterdag 16 juni zijn nieuwe cd-album met de titel ‘7’ in Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Voor deze avond haalt de band veel bevriende muzikanten van stal, en zowel het grote- als het kleine theater is daarvoor geopend.

[image=213064]

Om 20.00 uur is het in het kleine theater genieten van een Akoustic-Coffee-Concert van Clemens van de Ven, de energieke pianist die vorig jaar nog BZB tijdens de Unplugged Tour versterkte, en The Heinoos die sfeervolle golden-oldies brengen met een flink “Oh-ja!”-gehalte. De meiden van CoffeeQueen schenken vanuit hun busje de lekkerste koffiesoorten, dus het publiek kan een beetje rustig aan op stoom komen.
Aansluitend begint om 21.00u in het grote theater JAH6. Een vette band die het levenslied laat samensmelten met een reggaebeat. Na een uur reggea speelt op de binnenplaats Robert Totally Oversaxed met zijn Heavy Hoempa. Ooit AC/DC gehoord door 7 blazers? Wat ’n geweld!

[image=213071]

Om 22.30 uur is het dan eindelijk zover: de heren van BZB die de bühne bestijgen van het grote theater! Samen met enkele Special Guests is er hard gewerkt aan een nieuwe vette show. En dan wordt uiteraard ook de jongste telg van de BZB gepresenteerd: het nieuwe album wat als roepnaam “7” heeft meegekregen en uitgebracht is door Suburban Records waar ook Danko Jones, Peter Pan Speedrock en Therapy ondergebracht zijn.
Na BZB is het tijd voor een Irish CoffeeConcert van de Folkaholics en een signeersessie van de BZB-heren zelf. Tot slot verzorgt DJ Gusztav de afterparty met zijn Balkan Beats.

De kaartverkoop start maandag 7 mei.

Uit de krant