Een moment uit de voorstelling.
Een moment uit de voorstelling.

‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ in première bij Naat Piek

Kunst en cultuur 459 keer gelezen

UDEN | De voorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses gaat op zaterdag 2 juli in première. De Groep Openluchtspel van Theater Naat Piek speelt in juli zes keer deze voorstelling (6+) in het buitentheater van Naat Piek.

De tekst is van Don Duyns en de voorstelling wordt geregisseerd door Maurice van Dinther. De Groep Openluchtspel bestaat uit leden van alle spelersgroepen van Naat Piek.

Verhaal
In de vrolijke familievoorstelling barst het van de geheimen. Een aardmannetje met geldproblemen wil zijn naam niet zeggen. Want tja, tegenwoordig moet je echt wel op je privacy letten. De molenaar doet zich beter voor dan hij is omdat hij indruk wil maken op de Koningin en de blinde prinses Marijke. Hij belooft ze zelfs dat zijn dochter Sterre goud van stro kan spinnen. Goud! Van stro! Dat kan ze natuurlijk helemaal niet. Maar ja, beloofd is beloofd! Hoe gaat hij zich daar nou uit redden? Oh … en dan is er nog een hele rare mevrouw die denkt dat ze een toverfee is. Zij helpt de blinde prinses Marijke met het ontwikkelen van haar derde oog. Een derde oog! Heb je ooit zoiets gehoord? Of zelfs gezien?

Informatie
De data zijn 2, 3, 9, 10, 16 en 17 juli. Op zaterdagavond begint het om 20.00 uur, op zondagmiddag om 14.00 uur. Entree is tot en met 12 jaar 8 euro, vanaf 12 tot en met 18 jaar 10 euro en voor volwassenen 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.naatpiek.nl of voor de voorstelling aan de kassa van het theater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant