UDI'19/CSU bereikte vorige week voor het eerst sinds 2016 de finale van de KNVB-districtsbeker. Daarin is DAW Schaijk de tegenstander.
UDI'19/CSU bereikte vorige week voor het eerst sinds 2016 de finale van de KNVB-districtsbeker. Daarin is DAW Schaijk de tegenstander. Foto: Jeroen Engelen

Supporters Club UDI’19 organiseert busreizen naar bekerfinale

Voetbal 1.397 keer gelezen

UDEN | De Supporters Club organiseert in samenspraak met UDI’19/CSU op donderdag 9 mei Hemelvaartsdag busreizen naar de finale in Heerlen om de KNVB-districtsbeker. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen UDI’19/CSU en DAW uit Schaijk. 

Wil jij er óók bij zijn om UDI’19/CSU aan te moedigen bestel dan je bus-ticket(s) tot uiterlijk 5 mei tot 18:00 uur. De kosten bedragen voor de jeugd t/m 12 jaar € 5,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd. Voor de overige belangstellende is de prijs € 15,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd. De bussen vertrekken vanaf sportpark Parkzicht om 15:00 uur. De terugreis vanuit Heerlen staat gepland om 19:15 uur zodat wij rond de klok van 20:45 uur terugkeren in Uden.

Drie mogelijkheden
Er zijn drie mogelijkheden om je aan te melden. Wil je met de supportersbussen mee dan kies je voor de eerste optie. Ben je lid van de Business Club en wil je introducés meenemen dan kies je voor de tweede optie. Toch liever met je maten die je regelmatig bij het Udenaartje ontmoet, dan kies je voor optie drie. Zie hieronder:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant