Afdeling Land van Cuijk en Ravenstein
Afdeling Land van Cuijk en Ravenstein Foto: NGV Bunnik

Werkbijeenkomst voor stamboomonderzoekers met roots in Zeeland

zaterdag 11 mei 2024 10:30 tot 13:00

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Nederlandse Genealogische Vereniging, afd. Land van Cuijk en Ravenstein.

We gaan samen aan de slag op deze werkochtend. Iedere bezoeker wordt gevraagd zijn/haar gegevens en laptop mee te brengen. Deze keer staat het dorp Zeeland in genealogische zin centraal. Er wordt dan ook  gevraagd om vooraf  de eigen stamboom, kwartierstaat of parenteel goed na te gaan op Zeelandse voorouders of verwanten. Misschien heeft u informatie die van belang kan zijn voor de andere deelnemers die met hun onderzoek vastlopen in Zeeland. 

Behalve onderlinge uitwisseling van informatie kan deze ochtend ook een beroep worden gedaan op de kaartenbak van Zeeland van Wim Jaegers die voor dit doel digitaal aanwezig is en geraadpleegd kan worden. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van het Zeeland-bestand van Piet Huvenaars. Daarin zijn bijvoorbeeld ook de woonadressen van Zeelandse voorouders op te sporen.

De bijeenkomst vind plaats op zaterdagmiddag 11 mei a.s. bij de bibliotheek in het Dorpshuis Zeeland, Kerkstraat 54, schuin tegenover de kerk. Van 11.00 uur tot 13.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur.

Toegang is gratis voor NGV-leden, niet-leden betalen 3 euro entree.