HVCH treft volgend seizoen enkele nieuwe tegenstanders.
HVCH treft volgend seizoen enkele nieuwe tegenstanders. Foto: Ruud Schobbers

Enkele pittige tegenstanders voor UDI’19 en HVCH

Voetbal 3.946 keer gelezen

HEESCH/UDEN | De (voorlopige) competitie-indeling voor UDI’19 en HVCH is bekend. De beide regioverenigingen treffen in de Vierde Divisie D enkele oude bekenden, maar ook verschillende nieuwe tegenstanders, zoals de ‘zaterdagclubs’ LRC Leerdam en Achilles Veen.

De KNVB heeft op de hoogste amateurniveaus ‘weekendvoetbal’ ingevoerd. Dit betekent dat de Derde Divisie, Vierde Divisie en eerste klasse voortaan regionaal worden ingedeeld en niet langer op basis van zaterdag- en zondagvoetbal. Wel behouden de traditionele (Christelijke) zaterdagverenigingen het recht om op die dag te spelen. Dat betekent voor UDI’19 en HVCH dus op voorhand enkele uit- en thuiswedstrijden op zaterdag. Hun onderlinge treffen is de enige derby voor beide clubs.

Indeling
De (voorlopige) indeling van de Vierde Divisie D bestaat uit: Achilles Veen, AZSV (Aalten), Best Vooruit, Dongen, EVV (Echt), HVCH, Juliana’31, LRC Leerdam, LONGA’30 (Lichtenvoorde), MASV (Arnhem), Nuenen, Orion (Nijmegen), UDI’19, Unitas’30 (Etten-Leur), SV Venray en Wittenhorst (Horst).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant