De jeugdrenners van Wielervereniging Uden tonen veel plezier én een goede vorm.
De jeugdrenners van Wielervereniging Uden tonen veel plezier én een goede vorm.

Jeugdrenners Wielervereniging Uden sterk van start

Overige sport 167 keer gelezen

UDEN | De jeugdrenners van Wielervereniging Uden zijn het wegseizoen sterk begonnen. Met meerdere podiumplaatsen lieten ze zich tijdens de eerste wedstrijden goed zien. De jeugdronde van Dommelen afgelopen zondag maakte daarop geen uitzondering, met onder meer podiumplaatsen voor Mirne Kling en Sven Heldens.

De wielertalenten van de Udense vereniging lijken dan ook klaar voor hun thuiswedstrijd, die Eerste Pinksterdag op het programma staat. Na succesvolle wedstrijden in onder andere Tiel, Sittard, Tilburg en Brakel, lieten de jeugdrenners van de Udense vereniging zich ook zondag weer gelden in Dommelen. Bij de meisjes in categorie 2 (9/10-jarigen) veroverde Mirne Kling een derde plek. Bij de jongens in categorie 3 (10-jarigen) werd Sven Heldens zelfs tweede. Ook Siem de Bont (vierde) en Dio Bongenaar (dertiende) maakten een sterke indruk. Tim van Uden (jongens, 11-jarigen) reed eveneens een hele mooie wedstrijd. Met een elfde plek liet hij een goede vorm zien, vier weken voor de EKOPLAZA Ronde van Uden. Ook voor Niek Kovac (jongens, 13-jarigen) volop lof. De hele wedstrijd reed hij sterk mee in het peloton. Hetzelfde geldt voor Joep Regterschot in categorie 7 (14-jarigen). Ook hij liet zich op een prachtige manier zien.

EKOPLAZA Ronde van Uden
Zondag 19 mei, Eerste Pinksterdag, rijden de jeugdrenners van Wielervereniging Uden hun thuiswedstrijd: de EKOPLAZA Ronde van Uden. Met wedstrijden voor alle jeugdcategorieën en voor de categorie elite/beloften/amateurs belooft het opnieuw een mooi wielerfeest te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant