Onze Straat is een verhaal over mensen in een straat, ergens in het land. (foto: Kevin Jansen)
Onze Straat is een verhaal over mensen in een straat, ergens in het land. (foto: Kevin Jansen)

Les Comediens Naat Piek spelen voorstelling ‘Onze Straat’

Kunst en cultuur 215 keer gelezen

UDEN | De leden van de spelersgroep Les Comédiens van Theater Naat Piek spelen in september zes keer de voorstelling ‘Onze Straat’. in het vestzaktheater. Op 10 september vindt de première van de voorstelling plaats onder de regie van Hanneke Janssen.

Onder haar regie zijn bij Naat Piek onder meer de succesvolle stukken Vrouwen van de Wereld, Anne Frank en ik, Running Blue en Medea gespeeld.

Onze Straat
Onze Straat is een verhaal over mensen in een straat, in een stad, ergens in het land. Een straat zoals er zoveel zijn, met mensen die een mooie afspiegeling zijn van de moderne samenleving. We zien hoe hun levens zich in 12 jaar ontwikkelen. De tijd trekt door de straat in dit onbeduidend en tegelijkertijd allesomvattend levensverhaal. Het is een ode aan de gewone mens, met zijn klein geluk en stil verdriet. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door. Tien doodnormale mensen, die het leven aan zich voorbij zien trekken door de meest verwoestende natuurkracht waar we allemaal mee te maken hebben: tijd.

Data
De speeldata zijn zaterdagavond 10, 17 en 24 september om 20.00 uur, en zondagmiddag 11, 18 en 25 september om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via naatpiek.nl of voor de voorstelling aan de kassa van het theater. Entree is 12,50 euro, incl. reserveringskosten. Je vindt Naat Piek aan de Pnemstraat 1.

Uit de krant

Uit de krant