Het koor tijdens een optreden.
Het koor tijdens een optreden.

Koor Zonder Noten weer actief, concert in het vooruitzicht

Kunst en cultuur 461 keer gelezen

UDEN | Koor Zonder Noten is weer terug van ‘weggeweest’. Eigenlijk was 2021 hét jubileumjaar van het Udense koor, maar toen moest iedereen zich aan de coronaregels houden. “Maar wij houden van leven in de brouwerij, dus zo gauw als mogelijk zijn we in actie gekomen”, aldus het koor. Zo vierden ze hun 25-jarig bestaan met een feest voor de leden, en er staat deze zomer een concert op de planning.

“Naast het 25-jarig jubileum hebben we zorgcentra in de gemeente Maashorst en omgeving benaderd om onze trouwe fans te verrassen met een gratis optreden”, laten de leden weten. “Ook vergeten we de mensen met een beperking niet. Reken maar dat er veel liefhebbers waren. Huize Sint Jan was als eerst aan de beurt en niet veel later De Watersteeg in Veghel. Op 25 september gaan we naar MuzeRijk en zo staan er nog enkelen gepland.”

Repetitie
Momenteel repeteert het koor iedere maandagavond bij restaurant Verhoeven, maar dat is vanaf september niet meer mogelijk. Bij Eigen Herd is een nieuw onderkomen gevonden en daar starten ze op 5 september na de zomerstop. “We krijgen een mooie ruimte tot onze beschikking en met de gastvrijheid zit het daar ook wel snor.” Om Verhoeven te bedanken geeft het koor op zondagmiddag 28 augustus een concert. Het is dan ook koopzondag.

Meezingen
Je kan altijd vrijblijvend kennis komen maken en meezingen of luisteren, vanaf 5 september 20.00 uur in Eigen Herd. Aanmelden kan via de website of bij 06 55 11 31 55.

Uit de krant

Uit de krant