Moris Broekhoff
Moris Broekhoff

Graffiti expositie Moris Broekhoff in Het Retraitehuis

Kunst en cultuur 1.093 keer gelezen

UDEN | Maurice 'Moris' Broekhoff exposeert vanaf 8 april tot 7 juli bij Laverhof, locatie Het Retraitehuis in Uden. Hij is al ruim 30 jaar graffiti artist.

"In 1986 begon ik in tunnels en onder viaducten en de laatste jaren werk ik als professioneel Graffiti artist", vertelt Moris. "In 2017 is mijn droom werkelijkheid geworden en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt." Hij maakt muurschilderingen, schilderijdoeken en organiseert workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen. Hij heeft zich ontwikkeld als professioneel Graffiti kunstenaar en weet tijdens zijn workshops zijn passie en enthousiasme over te brengen op de deelnemers. Zijn Graffiti paintings zijn onder meer te vinden in Nederland, België, Londen, Berlijn, Barcelona en Indonesië. 

In het Laverhof toont hij een deel van zijn werk op schilderijdoek. Het is een verzameling van zijn werk van 2002 tot 2018. Meer weten over Moris? Kijk op zijn website www.morisgraffiti.nl of volg hem op Facebook, voor zijn laatste werk, evenementen en acties.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant