Eigenaar Sjoerd voor zijn zaak.
Eigenaar Sjoerd voor zijn zaak.

Top Clean Carwash Uden stopt met de wasstraat

Zakelijk 3.529 keer gelezen

UDEN | Na bijna 30 jaar stopt Top Clean Carwash met de carwash. Op vrijdag 21 juli gaan de laatste auto’s door de wasstraat aan de Groenendal 5 in Uden.

Top Clean wordt in een kleinere setting voortgezet. Het bedrijf legt na de sluiting van de Carwash de focus op Dinitrol Anti-Roest behandelingen voor auto’s, jeeps, campers, klassiekers, oldtimers en youngtimers, en het High-End Detailing van auto’s. “Omdat de liefde voor Dinitrol behandelingen en detailen veel meer in mijn straatje past, heb ik de keuze gemaakt om daarmee verder te gaan”, legt eigenaar Sjoerd Jansen uit.

Dinitrol Anti-Roest
“Een goede bescherming tegen roest is in ons klimaat geen overbodige luxe”, vertelt Jansen over die behandelingen. “Met een Dinitrol Anti-Roest behandeling beperk je roestschade tot een minimum.” Grote bussen, bakwagens en caravans worden achter niet meer gewassen, omdat deze ruimte voor de anti-roestbehandelingen ingezet gaat worden. Bedrijven met een abonnement zijn nog wel welkom met hun bussen en bakwagens, maar alleen na telefonisch overleg. “Door de verandering en geen personeelsaanname meer kan het zijn dat de werkzaamheden anders zullen zijn dan onze klanten van ons gewend zijn”, aldus Jansen.

Car-detailing
Daarnaast gaat het bedrijf verder met het detailen van auto’s en het zetten van High-End Coatings in het hogere en luxe segment. “Dat is waar we als familiebedrijf al ruim 50 jaar ervaring in hebben.” Top Clean Carwash is al jarenlang een begrip op het gebied van het reconditioneren van auto’s voor de particuliere sector en autobedrijven. Daarbij kun je denken aan lakverzegelingen, kleine lakreparaties, het verwijderen van extreme vervuilingen aan de buitenzijde, en het polijsten van koplampen. “We bieden de beste autobescherming, middels het gebruik van diverse High-End Coatings. Deze zijn ontwikkeld om de lak van de auto te beschermen zodat deze er langer nieuw uitziet, maar ook om het onderhoud te vergemakkelijken.”
‘Een goede bescherming tegen roest is in ons klimaat geen overbodige luxe’

Sluiting
Hoewel Jansen vooralsnog verwacht pas officieel op 21 juli met de carwash te stoppen, sluit hij een eerder einde niet uit. “Het hangt af van de situatie. Op het moment dat we iemand vinden voor de verhuur van het pand, is het mogelijk dat we op een vroeger moment al sluiten.” 

Voor meer informatie over het bedrijf kun je bellen naar 0413 25 44 81 of kijk op www.topcleancarwash.nl.

Uit de krant