Vestigingsmanager van Udens Weekblad, Jeroen van der Horst.
Vestigingsmanager van Udens Weekblad, Jeroen van der Horst. Foto: Ad van de Graaf

Udens Weekblad lanceert gloednieuwe gratis app

Algemeen 2.246 keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor alle liefhebbers van het lokale nieuws en Kliksport: Udens Weekblad lanceert een gloednieuwe nieuwsapp: Kliknieuws Uden! Of je nu een Android- of Applegebruiker bent, de app staat klaar in de store.

“De nieuwsapp is bedoeld om lokaal nieuws toegankelijker te maken dan ooit. Met de app heeft iedereen 24/7 toegang tot het lokale nieuws en Kliksport-berichten. En ook voor adverteerders is de app aantrekkelijk: we creëren voor hen een nog groter bereik. De combinatie van krant, nieuwssite en app is erg interessant”, vertelt vestigingsmanager van Udens Weekblad, Jeroen van der Horst.

Nieuw publiek
Marketingcommunicatiespecialist Lisette van der Werff voegt toe: “De nieuwsapp is een aanvulling op onze huidige nieuwskanalen: de huis-aan-huiskrant en nieuwssite. Talvi Mediacentrum, uitgever van de Udens Weekblad, is voortdurend in beweging en vindt het als lokale verbinder belangrijk dat iedereen altijd eenvoudig op de hoogte kan zijn van het laatste nieuws uit de buurt. Naast onze bestaande lezers, verwachten we met de app ook een nieuw publiek te bereiken.”

Aantrekkelijk ontwerp
ICT-directeur Danny van Winden: “We hebben de app ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en een aantrekkelijk UX-ontwerp. De technische experts van onze samenwerkingspartij Pinch hebben ervoor gezorgd dat de app soepel draait. Hun ervaring in het ontwikkelen van apps voor bekende platforms zoals het Nederlands Dagblad en Q-music is dan ook goed merkbaar.”

‘We zijn trots’
De app biedt dagelijkse nieuws updates rechtstreeks in de palm van je hand. De lezer kan artikelen bewaren voor later en delen met familie en vrienden. De gebruiker kan via de app ook zelf een leuk nieuwsverhaal of nieuwstip insturen. Onder elk artikel is hier een mogelijkheid voor. Daarnaast is de papieren versie van Udens Weekblad wekelijks digitaal te lezen via de app. “We zijn trots op deze lancering en hopen dat veel inwoners de app zullen downloaden”, besluit Van der Horst.

App Store en Play Store
Download vandaag nog de Kliknieuws Uden app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen. Klik hier voor het downloaden in de App Store, en klik hier voor het downloaden in de Play Store.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant