Afbeelding

Van Donzel door met “Woonhuis van Uden”

Zakelijk 209 keer gelezen
UDEN – Ties, Pim en Mark van Van Donzel Wooncenter gaan met een mooi verbouwde en uitgebreide winkel verder aan de Prior van Milstraat-Kastanjeweg, ook na 2012. Het huurcontract met eigenaar Lips is verlengd met tien jaar. Eigenlijk zou Van Donzel senior zich rond deze tijd terugtrekken, maar hij voelt zich nog veel te jong om te stoppen. Met “Het Woonhuis van Uden” slaat Van Donzel een nieuwe weg in. De ondernemers hebben een optimistische kijk op de toekomst en willen met hun enthousiasme ook anderen enthousiast maken.

[image=198232]

In 2007 gingen de gebroeders Van Donzel ieder hun weg en Ties van Donzel ging verder met meubels in het Wooncenter. Later kwam zoon Pim in de zaak en inmiddels is ook Mark van Uden tot de directie toegetreden. Ze huren de panden van Lips. Die hoopte vijf jaar later, zo ongeveer in het voorjaar van 2012 zijn plannen op die hoek uit te kunnen voeren maar dat zit er voorlopig niet in. Daarom heeft Van Donzel een nieuw huurcontract getekend voor tien jaar. “En zijn we meteen gaan verbouwen. Door de jaren heen hebben we hier een beetje landverovertje gespeeld en hebben steeds een pand erbij gekocht. Aan de buitenkant zie je niet dat achter al die gevels zo’n grote zaak zit. Het heeft een dorpse uitstraling en dat blijft zo. Alle ruimten lopen in elkaar over. Het is maar liefst 6500 vierkante meter inclusief de villa, die nu nog leegstaat maar waarvoor we een heel leuke formule hebben. We zijn op zoek naar een ondernemer die het wil gaan doen.”Van Donzel verklapt zijn plannen met de villa niet, maar praat honderduit over de winkel. “Voor de ruimten op de hoek gaan we ook op zoek naar ondernemers die daar hun zaak willen runnen. Alles moet gericht zijn op het interieur van een woonhuis. Dus het kunnen gordijnstoffen zijn, vloerbedekking, verlichting, behang enzovoorts. Wij trekken zelf de leegstaande voormalige koekfabriek bij onze winkel.”

Gratis advies
Van Donzel wil zich gaan richten op de startersmarkt. “We hebben met de Rabobank en met projectontwikkelaar Nieuwenhuizen-Daandels afspraken gemaakt. Na het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek geven zij de kopers een gratis interieuradvies als kadootje van Van Donzel mee. Daar staat op: “Gefeliciteerd met de aankoop van uw woning!”, of “Goed idee om je huis op te knappen!” Met deze waardebon bieden wij een gratis interieuradvies aan. Speciaal op maat gemaakt door onze interieuradviseurs. “Maak van je huis je thuis!” is ons thema voor 2012. Zo spelen we positief in op de krimpende markt. We willen de mensen enthousiast maken.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant