Martijn Top, vestigingsmanager Uden, en rechts Justin Schaufeli, initiatiefnemer Jans Apeldoorn.
Martijn Top, vestigingsmanager Uden, en rechts Justin Schaufeli, initiatiefnemer Jans Apeldoorn.

Jans Uitzendbureau opent tweede vestiging in Uden

Zakelijk 1.114 keer gelezen

UDEN | Jans Uitzendbureau, oorspronkelijk gevestigd in Apeldoorn, opende onlangs haar tweede vestiging in Uden aan de Weverstraat 6. Met ruim 11 jaar ervaring in het uitzenden en opleiden van technisch personeel, vormt zij een mooie aanvulling voor ondernemend en werkzoekend Uden.

“Jans heeft vanuit Apeldoorn al een solide netwerk opgebouwd in Uden én omgeving, de vraag was niet óf we deze kant op zouden gaan, maar wanneer”, aldus Martijn Top, vestigingsmanager Uden. Jans Uitzendbureau richt zich vooral op het invullen van personeelstekorten in het kader van de energietransitie. Daarnaast bieden ze uitgebreide arbeidsbemiddeling, waarbij ze werkgevers en werkzoekenden verbinden met het oog op een duurzame samenwerking. Kernwaarden zijn enthousiaste betrokkenheid gedurende het hele traject en geen radarstilte na plaatsing, zoals vaak voorkomt. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en met het oog op de krapte op de arbeidsmarkt, zoekt Jans naar nieuwe oplossingen. Ze bieden niet alleen mogelijkheden voor ervaren vakmensen maar ook voor zijinstromers, statushouders en mensen uit het doelgroepregister die willen bijdragen aan de arbeidsmarkt. Martijn Top zal de komende tijd bedrijven benaderen om de behoefte aan technische personeel te peilen. 

Als je een vacature hebt kan je hem ook direct via 06 16072988 of martijn@jansuitzendbureau.nl bereiken. Jans Uitzendbureau staat ook open voor gesprekken met technische professionals en werkzoekenden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant