Het team van Penders Voetzorg.
Het team van Penders Voetzorg.

Totale voetzorg op één locatie bij Penders Voetzorg

Zakelijk 1.059 keer gelezen

UDEN | Voetklachten of op zoek naar nieuwe schoenen? Bij Penders Voetzorg in Uden ben je aan het juiste adres. Aan de Margrietstraat in Uden biedt Penders totale voetzorg op één locatie. Tussen de verschillende vakgebieden kan onderling snel geschakeld worden. De locatie heeft een schoenenwinkel, medische pedicure, podotherapeut en orthopedisch schoenmakers. “Binnen de locatie werken we samen en kijken we met elkaar mee als dit nodig is”, zegt Harrie, de vestigingscoördinator en orthopedisch schoenmaker.

Harrie is enthousiast over de locatie Uden, omdat er veel mogelijkheden zijn. “Stel iemand komt binnen bij de schoenenwinkel (Penders Schoenen), maar om comfortabel te lopen is er wat meer nodig dan alleen een goed passende schoen. Dan kan de podotherapeut meekijken met een winkelmedewerker en iemand voorzien van passend advies. Denk aan de mogelijkheid tot aanmeten van podotherapeutische steunzolen of een op maat gemaakt teenstukje. Ook als iemand beter geholpen is met op maat gemaakte schoenen of een aanpassing, kunnen we snel schakelen. De orthopedisch schoenmaker kan dan meer vertellen over de verschillende mogelijkheden, zoals orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen of een aanpassing aan de schoen uit de winkel. Het mooie aan de verschillende disciplines onder één dak: advies is dichtbij!”

Medisch pedicure
Sinds juli is (medisch) pedicure Renske ook werkzaam op locatie in Uden. Enthousiast vertelt ze hoe het werken in Uden haar bevalt: “Als (medisch) pedicure houd ik de voeten van de mensen in goede conditie. Ik voer voetbehandelingen uit en ik signaleer ook problemen aan de voeten. Ik behandel onder andere diabetische, reumatische en risicovoeten. Ik vind het erg prettig dat ik iedereen kan helpen met voetproblemen. En kan ik dat niet, dan zijn er de nodige experts in hetzelfde gebouw aanwezig die dat wel kunnen. Soms loop ik ook even met de mensen mee naar de schoenenwinkel om mee te kijken naar een geschikte schoen. Op deze manier kunnen wij als team samenwerken om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen”. Harrie sluit zich hierbij aan: “Een leuk en hecht team. Wanneer het nodig is overleggen we echt als team om klachten bij die persoon te kunnen verhelpen. We doen het echt met z’n allen en het voelt als een teamprestatie! Door de toevoeging van Renske kunnen we nog beter het totale voetzorgpakket op één locatie aanbieden.”

Contact
Ben jij op zoek naar nieuwe schoenen, een voetbehandeling, podotherapeutische steunzolen, orthopedisch schoeisel of één van de andere kwaliteiten die Penders Voetzorg biedt? Bij Penders Voetzorg Uden ben je aan het juiste adres. Loop naar binnen en maak kennis met ons team. Wil je een afspraak maken bij de podotherapeut of orthopedisch schoenmaker? Neem dan contact op via 0475 - 49 39 00. Voor een afspraak bij de medisch pedicure kan je bellen met 06 34 625 977.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant